Over ons

WoW! Keukens: Nooit meer te veel betalen!

Martijn Klijn, mooiste keukens met elke dag het WoW! gevoel

WoW! Keukens is een keukenfabrikant uit Waalwijk met een geheel eigen keukenlijn van, onder andere, stoere landelijke houten keukens. U bent op afspraak van harte welkom in onze keukenstudio, een studio die belevenis en warmte uitstraalt. In onze studio kunt u de mooiste keukens ‘beleven en voelen’, keukens die iedere dag voor een WoW! gevoel zorgen!

Niets is zo persoonlijk dan een keuken, want niets is zo persoonlijk dan uw wensen en ideeën. Een op maat gemaakte keuken. Bij ons kunt u volop sfeer proeven en allerlei materialen in uw hand nemen. Wij hebben voor u het gehele keuken assortiment in huis; van moderne hoogglans keuken tot en met een WoW! hand painted Art keuken. Van kalkverf tot en met de stoere landelijke houten keukens. WoW! een belevenis, puur natuur !

VRIJDAGEN EN ZATERDAGEN ZIJN “INSPIRATIEDAGEN”.
Wij zijn dan geopend van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt dan zonder afspraak binnen lopen in onze keukenstudio te Waalwijk voor algemene informatie en inspiratie. Op de overige dagen werken wij uitsluitend op afspraak en nemen we graag alle tijd voor u! Wilt u een afspraak maken, stuur een email naar afspraak@wowkeukens.nl.

WOW! KEUKENS BV

WoW! Keukenstudio
Prof. Eykmanweg 19
5144 ND Waalwijk
0416 537 070
Bereikbaar ma t/m zat
van 9:00 tot 16:00 uur
afspraak@wowkeukens.nl
KvK: 62526936