Apparatuur

Kies het apparatuur naar eigen wens!

Inventum

Elke dag heeft zijn bijzondere momenten: om samen te genieten of juist heerlijk even weg te dromen. Dat zijn de momenten die je dag compleet maken. Dat zijn de momenten waarop Inventum voor je klaarstaat: met gemak, plezier en comfort. Inventum, maakt ‘t moment.

Inventum introduceert een lijn exclusieve apparaten, met exclusieve features voor een exclusieve, aantrekkelijke prijs. De apparaten hebben een luxe afwerking van hoogwaardige materialen. Met aandacht voor het design is op ieder detail gelet. De apparaten zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze zijn uitgerust met de modernste technologieën en hebben tal van opties en functionaliteiten. Het tilt elke keuken naar een hoger niveau!

Atag: 3 in 1 oven

Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. De ATAG 3 in 1 oven is een echte alleskunner. Eén oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen.

Maar door het combineren van verschillende ovenfuncties, bijvoorbeeld hetelucht en stoom of magnetron en oven, is deze oven eigenlijk een 5 in 1 oven. Met een XL inhoud van maar liefst 50 liter is het tevens de grootste in zijn soort. Met de 3 in 1 oven kun je de heerlijkste gerechten klaarmaken. Je kunt er echt al je gerechten snel én gezond in bereiden. Laat je verrassen door het trendy design verkrijgbaar in maar liefst drie mogelijkheden; stoer Black Steel, stijlvol RVS of mat Graphite!

Bora: Pure perfectie

Kookplaat en afzuiging in één met een puristisch, strak en minimalistisch design. Geen afzuigkap meer nodig! De kookdampen en -geurtjes stijgen niet op, maar worden direct weggezogen waar ze ontstaan. Direct bij het kookveld. U kookt dus alsof u in de frisse lucht staat en een afzuigkap is niet langer noodzakelijk.

Een extra groot kookoppervlak, intuïtieve sControl-bediening, eSwap: om het vervangen van een filter te vergemakkelijken (gebeurt dit van bovenaf via een instroomopening), uiterst stil, eenvoudige te reiniging, kortom een minimalistisch en fantastisch design!

Bosch

Met inbouwapparaten van Bosch wordt koken en bakken wel heel eenvoudig. De nieuwe Serie 8 inbouwappraten zijn voorzien van allerlei handige functies zoals Added Steam, Pyrolyse, PerfectFry en PerfectRoast, om alles gemakkelijk te maken.

Bij Bosch kun je kiezen uit bakovens met stoom (volledig stomen en volledig bakken), oven met stoomfunctie AddedSteam (beetje stoom toevoegen tijdens het bakken), magnetron met stoom en hetelucht (volledig stomen en volledig magnetron, aangevuld met ovenfuncties grill en hetelucht).