Garantie Atag

WoW! Keukens: Nooit meer te veel betalen!

Garantie Atag

ATAG STAAT VOOR PURE KWALITEIT
Op basis van onze passie voor koken en kwaliteit is ATAG uitgegroeid tot een toonaangevend kookmerk in de Benelux. Geïnspireerd door de professionele keuken vertalen wij onze apparaten naar de wensen van enthousiaste thuiskoks. Intuïtieve ontwerpen die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen, en die van de keuken een blikvanger in huis maken. Pure kwaliteit, dat is waar we voor staan. Daarvoor zetten we al onze kennis en innovatiekracht in, en gebruiken we de hoogwaardigste materialen. Uiteraard hoort hier ook een uitstekende garantie bij. Daarom heeft ATAG een unieke garantieregeling: de G8 garantie.

G8 GARANTIE
De G8 Garantie staat voor maar liefst 8 jaar garantie! Als u gelijktijdig (in één aankoop) minimaal vier ATAG-apparaten koopt, dan ontvangt u naast de twee jaar volledige basisgarantie, zes jaar extra garantie! Dat is inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. De enige voorwaarde voor de acht jaar garantie is dat u uw aankopen binnen 30 dagen registreert op www.atag.nl of via (0900) 555 00 01.

5 JAAR GARANTIE
Koopt u drie of minder apparaten van ATAG? Dan krijgt u maar liefst vijf jaar garantie. Naast de twee jaar volledige basisgarantie, ontvangt u van ATAG altijd drie jaar extra garantie. Hierbij neemt ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar eigen rekening. U betaalt alleen de voorrijkosten.

WOW! KEUKENS BV

WoW! Keukenstudio
Prof. Eykmanweg 19
5144 ND Waalwijk
0416 537 070
info@wowkeukens.nl