Garantie Bauknecht

WoW! Keukens: Nooit meer te veel betalen!

Garantie Bauknecht

5 JAAR GARANTIE OP INBOUWAPPARATUUR
Bij aankoop van minimaal 4 inbouwapparaten (m.u.v. de Side-by-Side koelkasten) biedt Bauknecht 5 jaar gratis garantie.

Aansluitend op de fabrieksgarantie van 24 maanden, biedt Bauknecht u 3 jaar verlengde garantie aan. Om van de verlengde garantie gebruik te kunnen maken, dient u zich in te schrijven. U kunt zich inschrijven binnen 30 dagen na levering of installatie. Deze verlengde garantie geeft bij een storing het recht op de vergoeding van arbeidsloon en de te vervangen onderdelen. In het derde, vierde en vijfde jaar zal alleen het geldende voorrijtarief in rekening worden gebracht. In geval van vragen kunt u contact opnemen met onze Consumenten Service lijn onder telefoonnummer 076-5306400.

2 + 3 JAAR GARANTIE OP ONDERDELEN
Op alle Bauknecht apparaten geldt een standaard fabrieksgarantie van 24 maanden. Na registratie voor garantie ontvangt u als service in het derde, vierde en vijfde jaar na aanschaf gratis garantie op onderdelen.

Mocht zich binnen de termijn van 24 maanden na aankoop van uw Bauknecht apparaat een technisch defect voordoen ten gevolge van materiaal- en/of fabricagefouten (bij normaal gebruik), dan repareert Bauknecht uw apparaat zonder berekening van kosten (zie Garantievoorwaarden op de Bauknecht website).

Mocht zich in de termijn tussen 2 jaar en 5 jaar na aankoop van uw Bauknecht apparaat een technisch defect voordoen repareert Bauknecht uw apparaat en betaalt u alleen het op dat moment geldende tarief van voorrijkosten + arbeid. Het te vervangen onderdeel hoeft u niet te betalen (zie Garantievoorwaarden op de Bauknecht website).

WOW! KEUKENS BV

WoW! Keukenstudio
Prof. Eykmanweg 19
5144 ND Waalwijk
0416 537 070
info@wowkeukens.nl