Garantie Pelgrim

WoW! Keukens: Nooit meer te veel betalen!

Garantie Pelgrim

G8 GARANTIE
Pelgrim heeft een unieke garantieregeling. Als u gelijktijdig vier Pelgrim inbouwapparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. (Dit geldt alleen voor apparatuur aangekocht na 01-01-2010).

5 JAAR GARANTIE
Koopt u 3 of minder Pelgrim inbouwapparaten, dan krijgt u maar liefst 5 jaar garantie van Pelgrim. U ontvangt dan naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 3 jaar extra garantie; waarbij Pelgrim de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.

VERPLICHTE REGISTRATIE
Om in aanmerking te komen voor de aanvullende garantie geldt de voorwaarde dat u uw aankopen binnen 30 dagen na aanschaf registreert. U kunt uw aankopen eenvoudig online registreren.

WAAROM APPARATEN REGISTREREN?
Als uw gegevens bij ons bekend zijn, kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor 5 jaar Kwaliteitsgarantie is het een voorwaarde dat u uw aangekochte keukenapparatuur binnen 30 dagen registreert. Kwaliteitsgarantie houdt in dat u naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e tot en met het 5e jaar alleen de voorrijdkosten hoeft te betalen.

Het type- en serienummer vindt u terug op het typeplaatje op het apparaat zelf. Wij hebben voor de registratie het volledige typenummer nodig, inclusief een / met daarachter iets van P0 en een nummer. Dit kunt u alleen vinden in het apparaat zelf. Bij kookplaten is dit nummer door u niet te achterhalen en kunt u volstaan met het type nummer van het apparaat dat op de aankoopnota staat.

Bekijk de volledige service- en garantievoorwaarden op de Pelgrim website.

WOW! KEUKENS BV

WoW! Keukenstudio
Prof. Eykmanweg 19
5144 ND Waalwijk
0416 537 070
info@wowkeukens.nl