Klanten vertellen

Maak een afspraak in onze keukenstudio!

“De keuken is heel erg mooi geworden en past perfect in de ruimte, helemaal zoals we gehoopt hadden. Héél erg tof om het dan zo, samen met alle oude elementen & de vloer, tot één geheel te zien komen. We kunnen jullie zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een mooie keuken, persoonlijk advies & service. Vanaf ‘t eerste moment dat we bij jou en je vrouw de showroom binnen stapten zijn we zo hartelijk ontvangen en wisten we: hier gaan we slagen! En dat is zeker gelukt. Dank je wel! Groetjes, Stefan en Tineke”

“Hoi Martijn, Het heeft even op zich laten wachten maar hierbij de foto’s van de prachtige keuken die jullie voor ons gemaakt hebben! Nogmaals heel erg bedankt voor de super goede service en een extra complimentje aan Nico! Groetjes Robert en Sanne”

“Iedere dag genieten wij van de super mooie nieuwe keuken! Alles klopt, de kleuren, de opstelling, het hele plaat. Bedankt Martijn, Nicolette en medewerkers voor de gemoedelijke sfeer, goede adviezen en nette aflevering. Groetjes, Richard en Esther Harmeling”

“Wij zijn zeer blij met onze keuken, het is precies geworden zoals we gedacht hadden. Ook de ontvangst bij jullie in de showroom en communicatie daarna was perfect. Nog bedankt voor de goede service. Groeten van Rutger en Bianca Herman”

“WoW!Keukens leverde ons een prima keuken, zeker gezien de prijs-kwaliteitverhouding/het meedenken vooraf en de service achteraf. Diana en Jan Stotijn”

“Wij zijn echt super blij met onze prachtige keuken!! We genieten er elke dag van !! Een hele tevreden klant! Echt WOW..!!!!!! Groetjes Arion & Annemarie Schoondermark”

“Vanaf de eerste stap in jullie mooie showroom wisten we al, hier gaan we slagen! Het warme ontvangst, de persoonlijke touch en met name de top service en advies gaf ons het WoW gevoel! We zijn erg blij met onze prachtige keuken en wij durven gerust te zeggen dat jullie met ons een ambassadeur erbij hebben! Groetjes familie van der Linden uit Kaatsheuvel”

“Vanaf het begin tot het einde zijn wij prettig geholpen, goed geïnformeerd en begeleid door Martijn en Nicolette. Onze wensen zijn vertaald naar een keuken die bij ons past en waar wij elke dag van genieten en heel blij mee zijn. Problemen worden keurig opgelost. Zij denken niet in problemen, maar in oplossing. Kortom WoW!!! Groetjes, Anna en Rob van Leuveren uit Sprang-Capelle”

“WOW, wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken! In een keer perfect geplaatst! En superfijn geholpen door Martijn en Nicolette. Familie Timmers Den Hout”

“Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Iedere dag is het weer een feestje om hier in te koken. Jannie en Peter Kivits, Waalwijk”

Pagina 1 | 2

WOW! KEUKENS BV

WoW! Keukenstudio
Prof. Eykmanweg 19
5144 ND Waalwijk
0416 537 070
info@wowkeukens.nl