Klanten vertellen

Voor elk budget een échte kwaliteitskeuken!

“Bij WoW!Keukens zijn niet alleen zeer scherp geprijsd. Ze leveren een hele goed kwaliteit en denken echt mee met de klant. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en dat is precies wat we kregen bij WoW!. Daarom willen we Kees, Martijn en de rest van het personeel hartelijk danken onze mooie keuken. Grt. Krijn en Marjol Westenburgen”

“We krijgen super goede reacties en zijn heel erg content. Eef heeft het gevoel dat ze elke dag in een luxe restaurant zit. Nu moet ik daar wel mijn kookkunsten op aanpassen maar dat gaat zeker lukken met de mooie apparatuur die er in zit. Dank voor je goede zorgen. Jullie zijn toppers! Mvg, Raymond en Evelien Egberts”

“WoW!Keukens heeft ons een fantastische keuken geleverd. In het voortraject hebben ze ons thuis bezocht, creatief met ons meegedacht en uiteindelijk een ontwerp gemaakt waarin al onze wensen konden worden verwerkt. Vervolgens hebben ze onze keuken geheel volgens planning geplaatst. Wat ons opviel in het hele traject waren niet alleen de klant- en servicegerichtheid en het vakmanschap waarmee de keuken uiteindelijk geplaatst is, maar ook het feit dat alle afspraken keurig werden nagekomen. Fam. Van Heesch, Kaatsheuvel”

“Vanwege ons nieuwbouwhuis hadden we ruim de tijd om onze droomkeuken uit te zoeken. Na lang zoeken wisten we vanaf het begin dat we bij jullie zouden slagen. De gemoedelijkheid en het vertrouwen, jullie meedenken met een enorm geduld, en vooral de geweldige service hebben ervoor gezorgd dat we een keuken hebben gekregen volledig naar onze wensen. Onze droom is uitgekomen en hij heeft ook nog “WoW”-effect/ En het is, ……elke dag mogen er van genieten! Bedankt, twee zeer tevreden klanten. Groetjes, Els en Roland uit Oss”

“WoW wat een super gave keuken hebben we nu gekregen. We zijn er erg blij mee. En wat een service! Niks op aan te merken. Goed advies, nemen de tijd voor je en leveren kwaliteit aan keukens en bijbehorende producten. Wij raden het andere zeker aan om eens bij WoW!Keukens een kijkje te nemen en waarschijnlijk ben je dan gelijk verkocht want daar is alles toch wel WoW. Groetjes Martijn en Marielle de Fijter”

“Het is altijd fijn om achteraf te concluderen: het is geworden wat wij voor ogen hadden. Dat is in het geval van de keuken die WoW!Keukens heeft geplaatst, 150% de waarheid. Zelfs mooier dan we hadden verwacht. Bedankt voor het goede advies en vakmanschap! Groetjes Maarten & Margriet”

“We zijn er heel blij mee! Groetjes Mark en Miranda”

Pagina 1 | 2

WOW! KEUKENS BV

WoW! Keukenstudio
Prof. Eykmanweg 19
5144 ND Waalwijk
0416 537 070
info@wowkeukens.nl