Klanten vertellen

Voor elk budget een ├ęchte kwaliteitskeuken!

“Iedere dag genieten wij van de super mooie nieuwe keuken! Alles klopt, de kleuren, de opstelling, het hele plaat. Bedankt Martijn, Nicolette en medewerkers voor de gemoedelijke sfeer, goede adviezen en nette aflevering. Groetjes, Richard en Esther Harmeling”

“Wij zijn zeer blij met onze keuken, het is precies geworden zoals we gedacht hadden. Ook de ontvangst bij jullie in de showroom en communicatie daarna was perfect. Nog bedankt voor de goede service. Groeten van Rutger en Bianca Herman”

“WoW!Keukens leverde ons een prima keuken, zeker gezien de prijs-kwaliteitverhouding/het meedenken vooraf en de service achteraf. Diana en Jan Stotijn”

“Wij zijn echt super blij met onze prachtige keuken!! We genieten er elke dag van !! Een hele tevreden klant! Echt WOW..!!!!!! Groetjes Arion & Annemarie Schoondermark”

“Vanaf de eerste stap in jullie mooie showroom wisten we al, hier gaan we slagen! Het warme ontvangst, de persoonlijke touch en met name de top service en advies gaf ons het WoW gevoel! We zijn erg blij met onze prachtige keuken en wij durven gerust te zeggen dat jullie met ons een ambassadeur erbij hebben! Groetjes familie van der Linden uit Kaatsheuvel”

“Vanaf het begin tot het einde zijn wij prettig geholpen, goed ge├»nformeerd en begeleid door Martijn en Nicolette. Onze wensen zijn vertaald naar een keuken die bij ons past en waar wij elke dag van genieten en heel blij mee zijn. Problemen worden keurig opgelost. Zij denken niet in problemen, maar in oplossing. Kortom WoW!!! Groetjes, Anna en Rob van Leuveren uit Sprang-Capelle”

“WOW, wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken! In een keer perfect geplaatst! En superfijn geholpen door Martijn en Nicolette. Familie Timmers Den Hout”

“Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Iedere dag is het weer een feestje om hier in te koken. Jannie en Peter Kivits, Waalwijk”

“Bij WoW!Keukens zijn niet alleen zeer scherp geprijsd. Ze leveren een hele goed kwaliteit en denken echt mee met de klant. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en dat is precies wat we kregen bij WoW!. Daarom willen we Kees, Martijn en de rest van het personeel hartelijk danken onze mooie keuken. Grt. Krijn en Marjol Westenburgen”

“We krijgen super goede reacties en zijn heel erg content. Eef heeft het gevoel dat ze elke dag in een luxe restaurant zit. Nu moet ik daar wel mijn kookkunsten op aanpassen maar dat gaat zeker lukken met de mooie apparatuur die er in zit. Dank voor je goede zorgen. Jullie zijn toppers! Mvg, Raymond en Evelien Egberts”

“WoW!Keukens heeft ons een fantastische keuken geleverd. In het voortraject hebben ze ons thuis bezocht, creatief met ons meegedacht en uiteindelijk een ontwerp gemaakt waarin al onze wensen konden worden verwerkt. Vervolgens hebben ze onze keuken geheel volgens planning geplaatst. Wat ons opviel in het hele traject waren niet alleen de klant- en servicegerichtheid en het vakmanschap waarmee de keuken uiteindelijk geplaatst is, maar ook het feit dat alle afspraken keurig werden nagekomen. Fam. Van Heesch, Kaatsheuvel”

“WoW wat een super gave keuken hebben we nu gekregen. We zijn er erg blij mee. En wat een service! Niks op aan te merken. Goed advies, nemen de tijd voor je en leveren kwaliteit aan keukens en bijbehorende producten. Wij raden het andere zeker aan om eens bij WoW!Keukens een kijkje te nemen en waarschijnlijk ben je dan gelijk verkocht want daar is alles toch wel WoW. Groetjes Martijn en Marielle de Fijter”

WOW! KEUKENS BV

WoW! Keukenstudio
Prof. Eykmanweg 19
5144 ND Waalwijk
0416 537 070
info@wowkeukens.nl