Loft Series

De kokendwaterkraan die alles kan!

LOFT YOUR HOME

Loft Series is een nieuwe collectie van Silestone® en is geïnspireerd op de industriële look die ontstond in de jaren ‘50 in de VS. De nieuwe kleuren van de Loft Series zijn puur, zonder toevoegingen. Ze hebben een structuur die de schijnbare imperfecties van cement en beton benadrukt, waardoor het karakter van de ruimte wordt versterkt.

Silver Lake en Brooklyn zijn samengesteld om een sfeer te creëren die koel en verfijnd, maar bovenal eerlijk is. Deze serie bevat ook de nieuwe Silestone® structuur Raw, die perfect aansluit op de industriële look van de nieuwe collectie. Raw staat voor de look en het oppervlak van bouwmaterialen, en wordt gekenmerkt door een combinatie van reliëf en een matte afwerking.

Loft series-Silestone-silver-lake
Loft series-Silestone-brooklyn

SILVER LAKE EN BROOKLYN

Silver Lake (zie hierboven) is een unieke, originele en gedurfde kleur. De elegante witte achtergrond met zachte en elegante grijstonen geeft elke ruimte een stijlvolle, krachtige uitstraling.

Brooklyn (zie hiernaast) is afgewerkt in diepe grijstinten, vol contrast. Deze kleur is ontworpen om de sfeer van de ruimte te bepalen. Brooklyn heeft een opvallend, rustiek en industrieel karakter van een pure, elegante schoonheid.