Quooker Cube

De kokendwaterkraan die alles kan!

DE KRAAN DIE ALLES KAN

In één handomdraai genieten van een glas tintelend fris water of de lekkerste limonades en cocktails maken met de Quooker Cube. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

Het bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan.

Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk.

Quooker Cube
Quooker Cube-2

GENIET EN BESPAAR

Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn €70. Samen zijn ze goed voor 280 liter bruisend water. Dat is €0,25 per liter.

Het gefilterde water kost €0,03 per liter. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan €200 per jaar! Daarnaast is de CUBE goed voor het milieu. Het gebruik van plastic flessen is verleden tijd.