Selsiuz kokendwaterkraan

De kokendwaterkraan die alles kan!

SELSIUZ GUN METAL

Zwarte keukens mogen dan weer helemaal ‘in’ zijn, niet iedereen durft deze kleur gelijk helemaal door te trekken. Start in dat geval met een paar accenten zoals zwarte keukenspullen, gietijzeren pannen of accessoires. Wil je een stapje verder kies dan eens voor een zwarte kokendwaterkraan. Het is wellicht een kleine verandering maar eentje met grote impact. Bovendien door klein te beginnen, ervaar je hoe de kleur zwart in jouw keuken werkt.

Met een zwarte kokendwaterkraan sla je trouwens gelijk twee vliegen in een klap. Selsiuz Gun metal product. Hiermee upgrade je niet alleen de functionaliteit van je gewone keukenkraan (van koud en warm naar kokend water) maar je doet tegelijkertijd mee aan deze hippe designtrend.

Selsiuz-Gun metal
Selsiuz-Gun metal-combi

ALL BLACK

Schaf je binnenkort een nieuwe keuken aan en ga je ‘all black’ combineer de Gun Metal kokendwaterkraan dan met een Gun Metal spoelbak! Je kunt de kraan namelijk perfect één op één matchen met de spoelbakken. Niet alleen in kleur maar ook qua vormgeving zijn spoelbak en kraan perfect op elkaar afgestemd. En wil je de ‘black look’ helemaal afmaken, combineer dan de kraan en spoelbak met een zwart granieten werkblad en achterwand.

De zwarte Selsiuz Gun Metal is verkrijgbaar in drie modellen: haaks, rond en XL. Alle kranen uit deze robuuste Steel-serie zijn overigens gemaakt van massief rvs. Naast de Gun Metal kleur, zijn de kraan en spoelbak ook in de kleuren Chrome, Inox, Copper en Gold verkrijgbaar. Daarmee kan de keuken precies naar jouw smaak worden gemaakt.