Werkbladen en kranen

Verschillende soorten werkbladen en kranen mogelijk!

Eternal collectie

De keuken is een persoonlijke kamer in huis; hier praat je met vrienden, wordt er gefeest, of ben je gewoon lekker samen met jouw familie. Het keukenblad is een zeer zichtbaar onderdeel van de keuken; het mag best een blikvanger zijn!

De Eternal-collectie liet zich voor haar kleurenpalet inspireren door de wereld
van natuursteen. Een bewuste keuze voor de tijdloze schoonheid en natuurlijkheid van gekoesterde materialen. Calacatta: deze kleurstelling onderscheidt zich door de uniforme grijsachtige aderen die transparant over de neutrale achtergrond lopen. Classic Calacatta heeft een grote gelijkenis met echt steen en geeft ruimtes een natuurlijk element.

Sensa: by Cosentino

Sensa is graniet van hoge kwaliteit dat uitstekende producteigenschappen biedt. Sensa is natuurlijk graniet van eersteklas kwaliteit, dat weinig onderhoud vergt. Het prachtige materiaal voegt een elegante toets toe aan elke WoW!Keuken. Om de mooiste gesteenten te vinden die Moeder Natuur te bieden heeft reisden zij helemaal naar Brazilië en India. De geselecteerde gesteenten zijn gekozen omdat ze voldoen aan de strengste criteria van esthetische excellentie met als resultaat: bijzondere, elegante en een tikkeltje exotische Sensa oppervlakken.

Het Sensa graniet heeft een revolutionaire beschermende behandeling ondergaan, waardoor het zeer bestendig is tegen vlekken en goed beschermd is tegen de in het huishouden veel voorkomende vlekken-makers. Ook is het simpel te reinigen met een lauw water bevochtigd doekje met zeepsop of een mild reinigingsproduct.

De kraan die alles kan

De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Koud, warm en kokend water komen direct uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan. Een prachtige
kraan met een ravissante schoonheid. Elegant, chic en mysterieus, maar ook stoer en uitgesproken. De kindveilige bedieningsknop: Twee keer indrukken en vervolgens draaien. Pas daarna wordt de lichtring rood en stroomt het kokende water uit de kraan. Zo simpel als dat.

De CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Het bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig. Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails.

Selsiuz past bij mij

De Selsiuz 3-in-1 kokendwaterkraan heeft alleen maar voordelen! Het gemak staat voorop maar natuurlijk is ook aan het design en de veiligheid gedacht. Laat je inspireren door de mogelijkheden en toepassingen van direct kokend water.

De Selsiuz kraan ziet eruit als een gewone kraan, maar dat is het niet! Met de linkerknop kun je met de druk-draaibediening kokend water tappen; de rechterhendel geeft koud en warm water. Het kraangat is net als bij de meeste andere kranen 35 mm. Deze kokendwaterkraan is in drie modellen leverbaar (haaks, rond en XL) en in 5 kleuren. De kraan is degelijk in het gebruik en mooi vormgegeven.